Nihat Doğan, bir dönem tartıştığı Ece Erken'e evli bir adamla aşk yaşadığı için hak göndermesi yapmasıdır.

Evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığı için günlerdir gündemde olan ve birçok kişi tarafından eleştirilen (bkz.) Ece Erken'e bir tepki de eski partneri Nihat Doğan'dan gelmiş.

2018 yılında reşit olmayan iki kız çocuğunu alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Nihat Doğan'ın Söylemezsem Olmaz programındaki işine son verilmişti. Ece Erken, ise birlikte program yaptığı Doğan'ın Instagram hesabından bir daha programa dönmeyeceğini söylemesiyle sinirlerine hakim olamayarak ağır sözler söylemişti. İkili yaşanan bu tartışmanın ardından hiç bir araya gelmemişlerdi.

Türkücü Nihat Doğan, Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programından ayrılmasının ardından kendisi hakkında ağır cümleler sarf eden Ece Erken'e göndermede bulunmuş. Ece Erken'in evli sevgilisinin arabasının dikiz aynalarını parçaladığı görüntüleri izleyen Doğan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Ya Rabbim! Benim hakkımı kimsede bırakmadığın için sana ne kadar şükretsem azdır" yazılı bir görsel paylaşan Nihat Doğan, "Havale et sabret, kenara çekil ve seyret. İyi ki mazlumun ahına cevap veren bir Allah var. İtibarıma kast eden kim varsa Yüce Rabbim! itibarlarını yerle bir etti.. Allah'a havale et sabret, kenara çekil ve seyret. İyi ki mazlumun ahına cevap veren bir Allah var" demiş.

Bu kadının amma çok sevmeyeni varmış kardeşim. Bir ben sevmiyorum sanıyordum ama  sevmeyenleri gittikçe ortaya çıkıyorlar yavaş yavaş.

Eee ece hanım senmisin milletini hakını yiyen al sana cevap al sana gönderme. Bu nihatın hakkı neki daha yuvasını yıktığın ailenin ahını hakkını düşün sen

(0) (0)
haluxxx 15.03.2020 10:06

bu nihata ilk defa hak veriyorum 

(0) (0)
ali 15.03.2020 13:42

ece daha kimlerin günahına girdin acaba

(0) (0)
hasan 15.03.2020 13:42

kıyamet kopuyor kesin nihatın da hakkı alınıyorsa 
(0) (0)
aley 15.03.2020 13:43

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol