Televizyon ekranlarının en çok takip edilen ilahiyatçılarından biri olan Nihat Hatipoğlu'nun, koronavirüse yakalandığı için göbek atıp sevinenlere karşı verdiği tepkidir. Mesajı aynen şu:

"Hepimiz öleceğiz. Hastaya ve ölüme sevinenler de ama ne yazık ki çoğu berbat bir hüsran yaşayacak. Hele de Allah'a, peygamberine, ezanına, dinine düşman olanlar gökte ve yerdeki her zerre sayısınca yemin ediyorum ki feci yanılacaksınız. Feci perişan olacaksınız. Dönüş de yapamayacaksınız. Sesiniz duyulmayacak. Perişan olacaksınız. Ahirette.

Hastalığımıza sevinen ve sevinç narası atacak kadar vicdansızlaşan gruba gelince. Ne sandınız. Biz öleceğiz siz yaşayacak mısınız? Düşmanının hastalığına, üzüntüsüne sevinmeyi bilmeyen bir kültürümüz vardı. Savaş sahnesinde yaralıları tedavi ettik. Benim rahatsızlığıma sevinenler. Ben Rabbe gitmekten hiç endişe etmedim. Günün birinde icabet edeceğim. Din düşmanlığı, İslam'dan nefret sizi bu kadar mı kör, zavallı, sefih ve müptezel etti. Yazık. Kaldığımız yerden inşallah daha gayretle devam edeceğiz. Rabbin istediği yere kadar."

(0) (0)
volkan1973 28.08.2020 13:43

Sayın Hatipoğlu, sizi sevmemek, din düşmanı olmak, İslamdan nefret etmek anlamına mı geliyor. Ne hadsiz bir açıklama bu.
(0) (0)
Hiç 29.08.2020 19:57

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol