Onur Baştürk, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in Netflix açıklamasına tepki göstermesidir.

Online dizi ve film platformu Netflix'te yeni başlayacak Aşk101 adlı Türk yapımı dizi için iptal etme kampanyası başlatmışlardı. (bkz.)

Hürriyet gazetesi yazarı Onur Baştürk, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in Netflix Türkiye yapımı “Aşk 101” adlı dizisine ilişkin, “Uyardık, gözümüz üzerlerinde. Kırmızı çizgilerimiz bellidir. Ahlaksızlığa geçit vermemekte kararlıyız” açıklamasına bugünkü köşesinden tepki göstermiş.

Baştürk, "Bence oldu olacak RTÜK, Netflix’teki Hasidik cemaatini anlatan dizi ve belgesellere müdahale etsin. O kadar çok ki artık, içim sıkıldı o yapımlardan." düşüncesini dile getirmiş.

 Ya bu ne saçmalık bir dizi var ve daha yayınlanmadan bile sürekli olay oluyor. Hayır canlarım isteyen zaten yapar içinde olsa zaten öyle olur RTÜK kalkıp uyarsa ne gençler ordan özenmez ama içlerinde varsa zaten kesin olur. Bu dünyada var olan birşey herkes içinden geldiği gibi hissettikleri gibi davranır. Böyle dizilerden görüp özenme ile olmaz he şunu da söyleyeyim madem öyle uyarılar yapıyorsunuz bence şiddet, fitne, entrika ve mafya içerikli dizileri de uyarın onlar daha çok insanı teşvik ediyor sonuçta.

(0) (0)
paullo 17.04.2020 15:21

yakında evimizin içine girip uyarı yaparlar 
(0) (1)
ozan 17.04.2020 16:24

aman dikkat edin kulağınızı çeker rtük

(0) (1)
tan 17.04.2020 16:24

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol