Mucize Doktor dizisinin 2. sezonunda oynadığı Kıvılcım karakterine yer verilmeyen ve 29. bölüm ile birlikte  son kez yapımda yer alan Özge Özder’in zorunlu bu ayrılığı ve sonrasında sosyal medyada yaptığı aşağıdaki sitemli vedadır.

“Güzel şeyler yazmak istedim sana… Zira bu gece sonsuza dek vedalaşıyoruz seninle… Zor bir ayrlık süreci oldu bizimki ve görünen o ki hep zor olmaya devam edecek… Çünkü bir yanım dönüşümünü, yani yaşasaydın nasıl olurdu hikayen hep merak edecek.. Neyse ki dünyayı dengede tutan, yin yang misali bir tasvirle yaptın vedanı .. Uğurlar olsun sevgili ateş Kadını..

Sanırım ayrılığa ve her tür vedaya dair en zor olan şey , sevdiklerinden, Aile saydıklarından kopmak zorunda olmak.. Parçası hissettiğin o ortak hayatın, yaşanılan ve birlikte yaratılan o ortak hikayenin dışında kalmak…

Seni anlamaya dair zorlandığım zamanlar elbette oldu .. Ama anlamadığım birini gerçek hayatta bile reddetmedim hiç, “olmaz olsun” demedim, dışlamadım.. Seni ve en kötü denilen taraflarını bile her defasında yeniden anlamlandırıp, anlamaya çabaladım.. Çünkü ödevimdi bu.. Umarım hakkıyla can vermişizdir sana.. Umarım izlerin ve hikayeye bıraktığın miras devam eder mucizeler yaratmaya .. Çünkü unutma ki, gerçek izler bırakmak ve küçükte olsa bir ana ruh katmak yeterlidir unutulmaz olmaya…

Tüm #mucizedoktor ailesine ve desteğini bu güne kadar hissettiren, bana ve #kıvılcım a her daim sahip çıkan, duygudaş olan, yağmur gibi mesajlarla, empati kurup kucaklayan tüm o iyi kalplere sonsuz teşekkürler… Birlikte soluk alıp vereceğimiz başka karakterlerle, başka hikayelerde buluşmak ve yeniden kucaklaşmak dileğiyle canım seyirci… Kavuşmamız çok yakın ✨ P.s: Mesajlarınıza ve yorumlarınıza cevap veremesemde, her platformdan tek tek okuyor ve hepinizi çok ama çok seviyorum …”

(0) (0)
biox2000 18.09.2020 10:53

kadın basmış çığlığı öyle gitmiş
(0) (0)
Proability 18.09.2020 12:31

abla diziye girerken bir de takside mi girdin nedir bu hayal kırıklığı
(0) (0)
wallky 18.09.2020 12:32

kız bildiğin sosyal medyadan ayar vermiş dobra dobra seversin sevmezsin ama bu da bir tarz işte
(0) (0)
fatihhilal 18.09.2020 12:47

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol