Ay Yapım imzalı, Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı, merakla beklenen Babil dizisi, dev kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle yakında Star ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizi çocuğu için para bulmak zorunda kalan bir babanın çaresizliği ve paranın kimin için ne ifade ettiğine odaklanacak!

(0) (0)
aohell 17.12.2019 11:48

konusu kısaca şöyleymiş:

İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı büyük aşkı İlay’ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman’ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macera da karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver) onun kurtarıcısı olabilecek mi?

(0) (0)
yiring 17.12.2019 11:55

çok karizmatik bir tanıtım görseli olmuş havalı ve iddialı

(0) (0)
secavendi 17.12.2019 11:56

fotoğrafta sadece iki kadın kırmızı bir de çocuğun elindeki araba. diğer oyuncuların kıyafeti kahverengi tonları. yönetmen burada ne anlatmak istiyor acaba?

(0) (0)
Vatuz 17.12.2019 11:58

ozan güven dizi konusunda çok iyi değil ama tv dizisinde nasıl bir performans ortaya koyacak hep birlikte bakıp göreceğiz.

(0) (0)
Kobayashi 17.12.2019 11:59

sanırım bu dizi dfe yerli Breaking Bad olacak bir başka deyimle çakma Breaking Bad. Zira konuları birbirine çok benziyor. Her iki dizide de başrol erkek oyuncular namuslu birer eğitimci, ama ailelerini geçindirme konusunda sorunlar yaşıyorlar. ve gün geliyor ki namuslu kalmak ile pis işlere bulaşıp para kazanmak arasında bir karar vermeleri gerekiyor. Breaking Bad'teki Walter White’ın kendisi kanser oluyor, yerli dizimiz Babil'de ise İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın yani Halit Ergenç'in çocuğu hastalanıyor ve acil para bulması gerekiyor. Sonrası namuslu karakterleri yavaş yavaş batağa saplanması ve karakter değişimleri. Yersen :)

Breaking Bad Dizisi Konusu:

Bir lisede çalışan Walter White, kendi halinde başarılı bir kimya öğretmenidir. Öğretmenlikten arta kalan zamanlarda ise bir oto yıkamacıda araba yıkamakta, ailesinin getirdiği maddi zorlukların üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Nefes alış verişinde ve vücudunda hissettiği bazı rahatsızlıklar sonucu doktora görünür ve Akciğer Kanseri olduğunu öğrenir. Ölüm ve ailesini geride bırakma düşüncesi Walter White’ı derin düşüncelere iter.

Bir gün bir polis olan bacanağı Hank’e birkaç saat eşlik etmek için gezintiye çıkarlar. O sırada bir uyuşturucu baskına denk gelirler ve Walter, eski bir öğrencisi olan Jesse Pinkman’ın kaçtığını görür. Ortada dönen büyük bir para olduğunu anlayan Walter, Jessie’yi ele vermez ve ertesi gün onunla konuşmaya gider. Ölümün getirdiği derin düşüncelerle Jesse’ye bir teklif yapar. Ailesini geride parasız ve yardıma muhtaç bırakmak istemeyen Walter, kimya bilimini sentetik bir uyuşturucu olan meth üretimiyle birleştirecektir. Kimya biliminin incelikleriyle mükemmel kalitede kendine özgü mavi renkli meth üretecek ve ününü kısa sürede geniş çevrelere duyuracaktır.

Walter White’ın meth işine girmesi ve kısa sürede işe adapte olmasının ardından bir takım sorunlar baş gösterecektir. Hank’in polis olması ve Walter’ın bu sebeple yaptığı işi en yakınlarından bile saklamak zorunda kalması işleri zora sokmaktadır. Kaliteli methin talebinin fazla olması ve yüksek fiyatlara satılması, Walter’a çok ciddi bir para getirmektedir. İlerleyen dönemlerde bu parayı nasıl kazandığını açıklamak zorunda kalacak ve kazandığı paranın bir bölümünü aklamak için bazı işlere girişecektir.

(0) (0)
actor33 17.12.2019 12:05

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol