Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nün köşesinden duyurduğu olaydır. İddiaya göre; Seyirci şikayetleri ve izleme biriminin raporları doğrultusunda bazı dizilere ceza yağdıran Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), TRT 1’de yayınlanan ‘Kalk Gidelim’e teşekkür mektubu göndermiş.

İşte o mektuptan basına sızan satırlar:

“Devlet televizyonumuzda yayınlanan ‘Kalk Gidelim’ isimli yapımınız keyifle takip edilen, nadide bir aile dizisidir. Malumunuz, aileye değer veren, yücelten yapımların artırılması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Sizi ve firmanızı, aile hassasiyetini gözeterek ekrana taşıdığınız bu diziden dolayı RTÜK olarak takdir ediyoruz. Aile ve çocuk dostu yapımları destekleme kararımızı alırken ‘Kalk Gidelim’ benzeri dizileri hayal etmiştik. Daha destek projemizi devreye almadan sizlerin gönüllü olarak böyle bir yapımı izleyicinin beğenisine sunmasından dolayı zat-ı alinizi tebrik ediyorum. Milli ve manevi değerlerimizi korumak adına ortaya koyduğunuz konular, seçtiğiniz karakterler ve sergilediğiniz sahneler bizlere ‘İşte budur’ dedirtmeyi başardı. Aile ve toplumsal değerler konusundaki hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.”

(0) (0)
someone74 23.01.2020 14:04

Muğla'nın Yeşilyurt ilçesinde çekilen dizi Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Erkan Sever, Nilay Deniz ve Cem Belevi gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosu ve eğlenceli hikâyesiyle dikkat çekiyor.

(0) (0)
yeliz 23.01.2020 14:05

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol