Kanal D'deki Neler Oluyor Hayatta programındaki işine son verilen Seda Akgül'ün, arkasından kuyusunu kazmakla suçladığı programdaki partneri Hakan Ural'a yönelik bombardımanıdır.

Hakan Ural, Seda Akgül'ün suçlamalarını yalanlayıp kimsenin ekmeğiyle oynamadığını söylemiş, hızını alamayıp "İş etik ve ahlaklarına, örf adetlerimize, bir de değil birkaç kere aykırı davranma sonucu kaynaklanan ayrılık bu işe emek veren tüm kişi ve kuruluşların bir arada verdiği tasarruftur" demişti.

İşte bu açıklama Seda Akgül'ü çıldırttı. Kimin Türk örf, gelenek ve adetlere aykırı davrandığıyla ilgili birer birer paylaşımları sıraladı ve Hakan Ural'ı ifşa etti.

İfşa 1

İfşa 2

İfşa 3

İfşa 4

Bununla da yetinmeyip çektiği bir videoyla Hakan Ural'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet etti. "Özür diliyorum bazı ifşalarda bulundum bana yakışmıyor ama beni Türk ve örf adetlerine uymamakla suçlayanların geçmişi, aile yapısı, mafyacıklar... Bunları da ifşa etmekten duramayacağım" diyerek Cumhurbaşkanından randevu talep etti.

(0) (0)
aragorn_61 07.02.2020 12:42

Seda hanim siz kaliteli bir insansiniz kendine guvenen donanimli karekter sahibi sizi cok seviyor ve takdir ediyorum bunlardan okadar cok varki heryerde sizi cok seviyorum savasmamiz lazim bu tiplerle dunya sadece onlarrin degil

(0) (0)
Korkusuz 08.02.2020 07:44

Seda Akgül ile anlaşamamış olabilşrler.Karakterler uyuşmayabilir.Ayrılıklarda birliktelik kararları gibi doğal karşılanmalı.Türk örf adet demesi ağır olmuş.Kime göre neye göre.Erkekler.çıplak kadın görünce tahrik olduklarını bakıp kaldıklarını söylüyorlar.Hemde çoğu zaman kızları yaşında.Neden bi kadın biraz espri yapınca hemen kötüleniyor.Lütfen ne yaparsak yapalım kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri başkalarına yapmayalım.

(0) (0)
xxgülx 08.02.2020 13:48

seda hanımın yaptığı profesyonelliğe sığar mı?yani ayrıldığın bir işten sonra orada çalıştığın insanlar hakkında böyle paylaşımlar yapmak.başka bir program partnerine bunu yapmayacağını garantisi var mı? 

(0) (0)
baskatip 08.02.2020 14:30

Ya bu kadının ne bilmemne olduğu şuana kadar yaptığı bütün programlardan belli neymiş efendi şuana kadar adam iyi şimdi kötü oldu bu açıklamaların bile ne kadar kalitesiz olduğunu gösterir

(0) (0)
Zeynep 08.02.2020 21:40

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol