Seda Sayan'ın Eser Yenenler show programın'da söylediği olay sözdür.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yaptığı aynı zamanda Yemekteyiz programını sunduğu TV8’de Eser Yenenler Show programının konuğu olmuş.

Oğlu Oğulcan Engin’in de konuklar arasında yer aldığı programda hem sohbeti hem şarkıları ile göz dolduran Seda Sayan, linç köşesinde de sosyal medyada paylaşılan esprili mesajlarına bir hayli güldü. “TV8’i ne zaman açsam karşıma Seda Sayan çıkıyor, ne yaptınız siz” diye yazan bir mesaja ünlü şarkıcı çok güldü ve “Aga her yerde ben varım bee” demiş. Ve devamın'da ise şöyle;

O Ses Türkiye yarışmasının son şampiyonu unvanına da sahip olan şarkıcı, stüdyodaki konuklarına evlilik tavsiyesi vermeyi'de unutmadı.

Sayan genç kızlara flört ettiği erkeklerin TC kimlik numaralarını istemelerini ve onları araştırmaları öğüdünü programda da yineledi.

Sözlerinin arkasında olduğunu ifade eden Seda Sayan, “Çünkü bazı erkekler kadınları kandırıyor. ‘Şöyle bir insanım, bekarım, boşandım, boşanıyorum’ diye yalanlar söylüyor. Flört ederken herşey güzel gidiyor. Tamam iste TC kimlik numarasını, bak siciline. Temizse işi de uzatma bas nikahı, evlen” demiş.

Bacım iyi hoş söylüyorsun da kızlar nasıl alsın TC kimlik numaralarını. Çocuk nasıl güvenip verecek hırsız mı, dolandırıcı mı? Nasıl erkeklere güven yoksa kızlarada artık güven yok valla bu devirde ki kızlar daha şeytan. Hadi verdi diyelim siciline nasıl baktıracaklar herkes elini kolunu sallaya sallaya sicillere baktıramıyor valla yüksek yerlerde tanıdık yoksa TC kimlik numarasıda isteyemiyorsun mecbur oturup yaşadıkça göyüyorsun.

Kandırılımış ya da kandırlmamış olduğunu.

(0) (0)
tekniker35 29.02.2020 11:47

bacımsu yine coşmuş erkek buldukta tc'si kaldı abla

(0) (0)
dilara 29.02.2020 11:58

ahaha bayılıyorum sana seda abla ya acuna söyle seni çok yormasın :D 

(0) (0)
yasmin 29.02.2020 12:00

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol