Survivor'da Sercan'ın vedası sırasında en ilginç Sözler uzun zamandır aralarının açık olduğu Barış'tan gelmiş. Barış, Sercan'a sarılarak veda ederken, "Nisa olayında ben seni hiçbir zaman satmadım" demiş. Sercan ise "Yok tabi, o konuyu hiç bir zaman şey yapma" diyerek Barış'a destek vermiş.

Survivor'da Sercan ile Nisa arasında yaşananlar uzun süre gündem olmuştu. Nisa ise Sercan'ın kendisini eleme adayı yapmasının ardından "İntikam için yaptı" demesiyle eski defterler yeniden açılmıştı.

Nisa ile aralarında tek taraflı bir şey yaşanmadığını söyleyen Sercan ise kendisine gönderilen notları açıklamıştı.

Nisa'nın 'Hep orada' yazdığı kağıdı ve doğum gününde çizdiği resmin olduğu kartı gösteren Sercan, " Ben hiç bir zaman platonik bir şey yaşamadım. Herkes bilsin ki, hiç bir zaman tek taraflı olmadı" demişti.
 

(0) (0)
bugrkn 08.07.2020 12:21

yazın en sevmediğim tarafı bu survivor meselese gerçi allahın kışında başlıyor ama özellikle yahzın milleti terlete terlete ekran başına kitliyor beyinsizler...

(0) (0)
poloko 08.07.2020 15:57

acun sanki bu yarışmaları ortam yapmak için kullanıyor gibi sürekli genç kızlar genç erkekler doluşup duruyorlar bence acun adnan oktar olma yolunda etrafında bir sürü güzel kız ve erkek onu pohpohlayıp duruyor.

(0) (0)
actor33 08.07.2020 16:04

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol