Acun Ilıcalı'nın en önemli kalelerinden biri olan Survivor'da son 2 gündür işler yolunda gitmiyor. Reyting sıralamalarına hızlı giren ve birinci çıkan Survivor son 2 günde ancak 5. ve 6. olabildi. Bir şekilde Survivor Türkiye - Yunanistan tutmadı, beklentileri karşılamadı.

Bunun bence nedeni Türk takımının çok tanınan isimlerden oluşmaması ve sonuçta ada şartlarında bir rekabet olsa da izleyenler arasında bir rekabet olmaması. Sanmıyorum ki Türkiye'de Yunan takımını tutan olsun, herkes tek tarafı tutunca bir tartışma konuşma fikir belirtme ortamı da olmadı. Program sosyal medyada da kendine çok yer bulamadı hepimiz Türk takımını tutuyoruz bitti.

Türk takımından yarışmacıları sevelim sevmeyelim fark etmez yeter ki Yunan takımını yenelim. Hal böyle olunca gıybet kazanları kaynamayınca Survivor ateşi sönmeye başladı. Bakalım Acun buna ne gibi bir önlem alacak.

(0) (0)
boranahmet 13.02.2019 12:16

Acun bir kural değişikliği ile bir anda parlatır o yarışmayı Türk halkının ne istediğini en iyi bilen yapımcı nede olsa

(0) (0)
nusrett 13.02.2019 12:17

Boranahmet çok güzel yerden yakalamışsın. Öyle düşününce gerçekten çok haklı olabilirsin. Yani evde herkes aynı takımı tutuyorsa merak ve çekişme azalıyor. 

(0) (0)
andre bazin 13.02.2019 14:05

Andre bazin, senin mantığına göre milli maçlar ve şampiyonlar ligi maçlarının tutmaması gerekir. Ama reyting sonuçları hiç öyle demiyor. Lan yoksa... Milli maçlarda milletimizin yarısı yabancı takımları mı destekliyor. Aklımda şimdi deli deli sorular!!!

(0) (0)
ozzyksk 13.02.2019 14:08

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol