Survivor 2020'de adaya veda eden ilk ünlü yarışmacıdır. Ada konseyinde yapılan oylamada Derya'nın ismi çıkmıştı. 

Daha sonra en çok SMS oyu alan yarışmacılardan Barış Murat Yağcı eleme adayı olarak Tuğba Melis Türk'ün adını söylemiş, Ersin Korkut ise strateji yaparak Mert Öcal'ı eleme adayı göstermişti.

Derya, Melis ve Mert'in bulunduğu potadan elenen isim Tuğba Melis Türk oldu. Yani adaletli bir eleme konseyi oldu. Kız zaten yarışamıyordu. O daha parkurun yarısına gelirken rakipleri çoktan oyunu bitirmiş oluyordu. Sabriye'den beter çıktı vallahi. Takım arkadaşları ne kadar tahammül edemiyorsa onun yarışlarına, eminim benim gibi birçok izleyici de edemiyordu. Gitmesi iyi oldu herkes için.

Zaten onu yarışmaya nasıl kabul etmişler anlamadım. Acun hep diyor, şöyle zorlu testlerden geçiyorlar, böyle zorlu denemeler yapılıyor. E abicim madem dediğin kadar zorlu, bu kız nasıl testi geçti? Kim bilir kimin ricası, isteğiyle aldılar yarışmaya. Ya da sırf dış güzelliği için çağırdılar.

(0) (0)
natrix2 26.02.2020 10:24

Benim 5 yaşındaki yeğenim bu kızdan hızlı koşar. Madem survivor dünyanın en zor yarışması, ne işi var bunun?

(0) (0)
vasko 26.02.2020 14:15

Yemin ederim ben orada unlulerin yerinde olsam döverdim bu kızı herkes bi yerlerini yırtıyo oyunu kazanmak icin bu sümsük mıymıy mırık asalak butun oyunlari kaybediyo hemde terlemeden 

(0) (0)
Koray 26.02.2020 18:20

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol