Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul kadrosu şekillenmeye başladı. Görünen o ki dizi kadrosunda deneyimli isimler ile genç yetenekleri harmanlayacak. Yönetmen koltuğu da çok sağlam bir isime emanet edilmiş Paramparça'dan herkesin tanıdığı Cevdet Mercan dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. 

Dizide elbetteki en önemli isim bence Sırma Yanık daha önce güçlü kalemine Fazilet Hanım ve Kızları, Asla Vazgeçmem, Adını Feriha Koydum gibi dizlerde rastladığımız senarist eminim bu dizide çok sağlam bir iş çıkartacak.

Kadroda ki isimlere gelecek olursak Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel, Gamze Demirbilek gibi birbirinden değerli oyuncular var.

“Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir” diyerek yola çıkan Zalim İstanbul, yakında Kanal D ekranlarında olacak sabırsızlıkla bekliyorum.

(0) (0)
rundll32 13.02.2019 12:38

Daha önce KanalD'de Ulan İstanbul diye bir dizi vardır ismi argoydu şimdi bir de Zalim İstanbul geliyormuş dizi isimleri pek bir arabesk olmuş.

(0) (0)
skydd 13.02.2019 12:42

Oyuncular çok bilindik değil ama senaryo sağlamasa oyuncular çok sorun olmaz. 

(0) (0)
farraige 13.02.2019 14:03

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol