TV8-22c.html">TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın Cüneyt Özdemir'ın Youtube'daki programında (bkz:link) yaptığı açıklamadır. 

Survivor-1033p.html">Survivor'da yarışan oyuncu Ersin Korkut'un annesi ile yaptığı görüşmede Türkçe konuşması üzerine programında Kürtçeye izin vermediği iddialarıyla ilgili, O Ses Türkiye'de Hayri Kasaç isimli yarışmacının Kürtçe bir ninni söylemek için izin istediğini hatırlatarak şunları söyledi:

"Öyle komik bir şey yaşıyoruz ki yarışmacı arkadaşımız 'Kürtçe söyleyebilir miyim?' demiş ben 'evet' demişim. 'Acun Kürtçe söylenmesine karşı' diye bir şeyler dönüyor. Yok Ersin annesi ile görüşürken... Ben Ersin'in annesi ile ne konuştum ne görüştüm. Montajda gördüğüm bir görüntü bu. Bununla ilgili annesine en ufak bir şeyde bulunmadık.

"Ben buna çok alışık bir insanım. Çünkü kariyer basamaklarında saldırıya uğradığım çokça olmuştur. Büyük basın organları da bana zamanında saldırıda bulundu ama Allah'a şükür halkla arama kimse giremedi. Benim hayatım boyunca din, dil ve ırk ayrımı hiçbir zaman olmadı. Bu çalıştırdığım, dost olduğum, beraber olduğum insan da olmadı."

(0) (0)
kivanctanyildizi 29.05.2020 14:20

Acun'un bazı dönemler politik davrandığı olmuştur ama dil, din, ırk konusunda ayrımcılığına şimdiye kadar ben de şahit olmadım. Kürtçeyi yasaklama niyeti olan Kürt yarışmacıyı da almazdı.

(0) (0)
HeaveNKiNG 29.05.2020 16:14

O Ses Türkiye'de o kadar türkü söyleyen yarışmacı geliyor ama hiç kürtçe söyleyen çıkmıyor. Bu neden acaba? Yarışmacıların çekinmesinden mi? Yoksa sansür mü var

(0) (0)
SamedGulocak 29.05.2020 16:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol