Ciner Medya Grubu’na bağlı Habertürk’te çok kritik bir gelişme yaşanmış. Habertürk ekranlarının sembol isimlerinden biri olan Didem Arslan Yılmaz, kurum ile yollarını ayırdığını duyurmuş. Deneyimli sunucunun yeni adresi ise Ciner’in bir başka kanalı olan Show TV olacakmış.

Yılmaz, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili Arkadaşlarım, yeni bir yolculuğa çıkıyorum. Haberin farklı bir kulvarında yeni bir program heyecanı içindeyim. Artık Habertürk’de olmayacağım. Ama aynı çatı altında olacağız. Show Tv’deyim artık. Çok uzağa gitmiyorum. Sizleri çok seviyorum, başarılarınızı ilgiyle izlicem hep. Kalbimdeki yeri ayrı Habertürk’ün, çok emek verdim. Acısıyla, tatlısıyla çok anıyla ayrılıyorum. Hepinizi kocaman kucaklıyorum. Reytinginiz, reytingimiz bol olsun” ifadelerini kullanmış.

Ünlü ekran yüzü son olarak 2016 yılında CNN Türk’ten ayrıldıktan sonra tekrar eski yuvası olan Habertürk’e geri dönmüştü.

Show Anahaber'i sunacaksa Ece Üner'e yol göründü demektir. Ama sanırım haberden çok Kadın kuşağına geçecek ya Esra Erol'a ya da Müge Anlı'ya rakip olmaya hazırlanıyor bence.

(0) (0)
Regisseur 23.07.2020 12:39

habercilikte para olmadığını anlayanlar birer birer haberdeki ağır toplarını kadın kuşağına kaydırıyor. balçiçek ilterden sonra didem aslan yılmaz da kadı kuşağına geçti. hayırlı olsun bakalım.
(0) (0)
DRQ 23.07.2020 12:42

didem aslan yılmaz haber koltuklarına çok sıkı sarılmıştı daha iyi maaşa ikna ettiler sanırım. Didem Aslan da numara çok ama bakalım kadın kuşağında ne yapacak. o kulvar siyasi oyunlarla döndürülecek bir alan değil işi biraz zor olacak.
(0) (0)
Kobayashi 23.07.2020 12:44

didem aslan haberde çok iyiydi ben kadın kuşağında da çok iyi işlere imza atacağından eminim yolu açık şansı bol olsun.
(0) (0)
CaglayanWade 23.07.2020 12:44

Didem moderatör olarak başarısızdı. Konukların birbiriyle dalaşmasına müdahale edemiyor, seyirci kalıyordu. Bu kadar süre orada barınmasına gene iyi müsamaha göstermişler.
(0) (0)
adımbudur 23.07.2020 20:01

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol