Sosyal medyada ortaya atılan ancak aslı astarı olmayan iddiadır.

TV8'in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, yaptıkları canlı yayında dikkat çeken açıklamlara imza atmışlar. Dizinin sevilen iki karakteri dizinin final yapıp yapmayacağı iddialarına da yanıt vermiş.

Korona salgını sonrası evlerine çekilen ünlüler, sosyal medya hesaplarından daha fazla takipçileriyle iletişime geçerken, ev halleriyle fotoğraflar paylaşmakta ya da soru- cevap etkinlikleri düzenliyorlar. Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir, Instagram hesabından sevenleriyle buluşmuşlar.

Güzel oyuncu Özdemir, Çelikkola'a, "Sen bizim setimizde çok güzel bir ağabey çok güzel bir oyuncusun. Sen çok çabuk hazırlanıyorsun. Benim gibi değilsin" demiş. Çelikkol da yanıt olarak, "Methi'yi de Zeynep'i de çok özledim diziden sonra yorumları okuyup birlikte gülüyorduk motive oluyorduk. Bu süreç arkamıza bakmayı öğretti. Dünyanın ne kadar değerli olduğunu hissettirdi. Bir an önce sete dönmek ve senden hızlı giyinmek istiyorum" ifadeleriyle izleyenlere tebessüm ettirdiler.

Ayrıca son zamanlarda Doğduğun Ev Kaderindir'in final yaptığı iddialarına ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, "Dizimiz devam edecek. Sete çıkacağımız günü sabırla bekliyoruz. Biz dizimizi çok seviyoruz. Ben Zeynep'i çok seviyorum. Demet'i de çok seviyorum." sözleriyle çıkan haberleri yalanlamış oldu.

Yani şuanda bütün diziler neredeyse yok ve durumlar malum her dizi için kalkıp final mi yaptı demeniz gerekiyor. Ortalığı karıştırmayı nasılda seviyorsunuz. Bu dizi Tv8'de baya tutuldu izleyenler isevenleri çok kolay kolay finalde yapmaz.

(0) (0)
ghost1972 17.04.2020 11:08

bence de çok güzel dizi final yapmamalı ve biran önce başlasa keşke 

(0) (0)
selami 17.04.2020 11:12

valla acun kolay kolay yem etmez bu diziyi 
(0) (0)
aysel 17.04.2020 11:12

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol