Jet Sosyete dizisinde yer verilen dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınıyla ilgili alaycı sahnedir.

Puhu TV’de 28 Şubat Cuma günü Jet Sosyete dizisinin 3. sezon 14. bölümü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlanmış. Tanıtımda Cengiz’in son dönemde dünyayı sarsan virüs nedeniyle yaşadığı panik anları görüyoruz.

İzleyenler bilir; dizide Cengiz, her gördüğü çekik gözlüyü Çinli zannediyor ve eğlenceli anlar yaşanıyor. İzleyiciler özellikle Şennur ve Cengiz’in sahnelerinde bir hayli eğlenmişler ki bu sosyal medyada yapılan paylaşımlarda da görülüyor.

Ama kardeşim bu nasıl bir mantık, nasıl bir zihniyet ben çözemedim gitti. Vallahi pes yani...

Ülkeye girdi girecek virüs, diğer ülkelerde can almaya devam ediyor. Bizim ülkede hâlâ dalga geçiliyor. Komedi dizisi misin git başka konuları ele al. Can kaybı verilen bir virüsü böyle sayısızca ele almayın ya.

Geçen gün Şirin Payzın Twitter hesabından yaptığı açıklamada koronaya yönelik tedbirlerin yetersiz olduğunu söyleyip gerekli önlemlerin alınmadığını belirtmişti.(bkz.)

Kadın konuyu ciddiye alıp böyle üstünde duruyorken milletimizin altına sayısızca saçma sapan yorum yapması ve işi siyasete çevirmesi içler acısı.

Ama dizilerde komediye dökülüp dalga geçilince millet mükemmel şekilde zevk alıyor. Bu insanlar doğmadan önce beyinlerine oksijen kaçmış sanırım. Artık durumun ciddiyetinin farkına varsalar iyi olur.

(0) (0)
Fong 27.02.2020 10:49

bu konuya bir dur demeli artık b*ku çıktı bunun yazık ya insanlar ölüyor o kadar hala dalga konusu geçiyor

(0) (0)
erdem 27.02.2020 11:55

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol