Koronavirüs sonrası bütün dizi setlerinin ve programların durması sonucu kanalların tekrar eski dizilere dönüş yapmasıdır.

Neredeyse bütün kanallarda diziler ve gündüz yayınlanan programlar durdurulmuş durumda. Reytinglere yanısıyan bu durumdan sonra kanallar da harekete geçip eski dizilere bel bağlamış durumdalar. 

Bunlardan bazılarına bakacak olursak;

1) ATV

Hafta içi sabah programlarda eski bölümleri yayınlayan ve akşamları ise genelde sinema kuşağından ilerleyen ATV, cuma akşamları ise Kardeş Payı dizisi ile izleyici karşısına çıkıyor.

2) Star Tv

Star Tv pazartesi günleri Sefirin Kızı yerine Anne dizisi ile devam ediyor.

Perşembe günleri ise İşler Güçler dizisini yayınlayan kanal, diğer günlerde siname kuşağını ekrana getiriyor.

3) Kanal D

Kanal D ise akşamları sinema kuşağı ile devam ederken, sabahları Aşk-ı Memnu'yu yayınlıyor. Türk televizyon tarihine damga vuran dizi şimdilerde bile büyük ilgi görüyor hatta Twitter'da trendtopic oluyor.

Bu 3 kanal harici diğer kanallar genellikle her akşam yerli ya da yabancı filmleri ekrana getiriyor. Kanal D mantıklı bir tercih yapmış Aşk-ı Memnu'yu vererek. En azından her yayınladığında eskisi gibi izleniyor. Özellikle evde olan herkes fena halde sarmış durumda diziye.

Ama ben daha çok nostalji ve böyle bizi eskilere götüren dizilerin verilmesini beklerdim. Sonuçta millet biraz da olsa eskilerle mutlu olurdu. Ne bileyim Bizimkiler var, Mahallenin Muhtarları, Çiçek Taksi, 7 Numara var, İkinci Bahar, Ekmek Teknesi var. Hepsi edepli usturuplu; ailenin, sevginin, saygının ön planda tutulduğu dizilerdi. Hazır insanlar evin içine tıkılınca birbirleriyle vakit geçirmenin, ailenin kıymetinin farkına vardı, fırsat bu fırsat dizilerle daha da pekiştirilebilirdi.

(0) (0)
mkarakurt 09.04.2020 14:50

cennet mahalesini verselerde keşke 

(0) (0)
arda 09.04.2020 15:36

emret komutanımı versinler bence 
(0) (0)
eylem 09.04.2020 15:36

bücür cadıyı verselerdi keşke çok güzeldi ya biz kücükken diziler ayrı anlamlıydı
(0) (0)
keklik 09.04.2020 15:37

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol