Yeşiçam'ın efsane yapımlarının büyük nyokluklar içinde çekildiği ve yapımcıların metre ile aldıkları filmleri yettirmek için nasıl sinir krizleri geçirdiği ve çoğu zaman beğenilmemesine rağmen yeni makara film almamak için bazı sahnelerin mecburen kullanıldığı neredeyse tüm Yeşilçam emektarları tarafından yılklardır anlatılır.

Bazı filmlere bakınca durumun sadece film ve diğer yapım techizatlarından da ibaret olmadığı oyuncu kıyafetlerinin de farklı pekçok filmde giyildiğini görmek mümkün.

En bilinen ve gülümseten örnek ise Kemal Sunal'a ait. Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Kemal Sunal , Postacı , Şendul Şaban ve Sevimli Hırsız filmlerinde aynı eşofmanı giymiş.

Bu durum "ya yeni film için eşofman almaya ne gerk var, evde giydiğimi giyeyim" mantığından mı kaynaklandı yoksa ilgili eşofmanın uğurlu sayılmasından mı bilinmez ama biz Kamal Sunal'a farklı rollarde ama aynı yeşil eşofmanla çok sevdik çok güldük. Ruhu şad olsun...

(0) (0)
mcgoktug 06.01.2020 12:03

kral ne giyse yakışır ama ölümünden sonra yani yakın tarihte eşinin verdiği bir röportajda karalın sette giydiği kıyafetlerle işe gidip geldiği hatta bir gün sakar şakir'deki kıyafetiyle işten dönerken arkadaşlarından kendisini aldığını ve arkadaşlarının kıyafete çok şaşırdığını söylemişti.

(0) (0)
asdcx 06.01.2020 12:22

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol