Baştan söyleyeyim de başlığı görüp de bik bik edecekler şimdiden sussun. Şahsen kimsenin cinsel tercihine bir diyeceğim yok dileyen dilediği gibi özel hayatını yaşayabilir nokta.

- "iyi de mal mısın neden bu başlığı açtın o zaman eğer bir rahatsızlığın veya eleştirin yoksa" diyenlere de şunu söyleyeyim. Tamam kimsenin özel hayatına karışmam fakat toplumun geneli olmayan ya da başka bir ifadeyle toplumun çok çok küçük hatta minik bir kesiminin özel hayatı veya cinsel tercihlerini platformunda yayınlatmak için hazırlattığı her yapıma neredeyse şart koşan netfilix'in bu tutumunu (bkz:link 1 - 2 - 3 ) şiddetle kınıyor ve annemin efsane tepkisine benzer aşağıdaki tepkiyle kendilerini selamlıyorum.

(0) (0)
GAP 24.02.2020 12:51

aahahahahaha tam olarak böyle 

(0) (0)
bursa 24.02.2020 12:57

benim annem de netfilixte izlediğim her dizide böyle bir ilişki görünce garibin çok kıllanmış durumda sanırım benden şüpheleniyor. özellikle eşcinselliğin olduğu dizileri izlediğimi zannediyor. garibim bilmiyor ki netfilixte dizi izleyeceksen buna katlanmak zorundasın bir neyi netfilix logosu gibi. eşcinsel ilişki olmayan dizi ve film neredeyse yok. 

Not: tek bir istisna var o da eğer yaşadığınız ülke yönetimi baskıyla bazı dizi ve filmlerdeki eşcinsel sahneleri netfilixe mahkeme zorunla kaldırtmamışsa.

(0) (0)
MKaan 24.02.2020 13:05

diyanet başkanının açıklamaları sonrası aklıma gelen video buna çok güldüm valla.

(0) (0)
prince 27.04.2020 14:03

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol