Can Yaman, hafta sonu Cengiz Semercioğlu'na röportaj verdi.

Yaman'ın "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı” açıklaması sosyal medyada olay oldu.

Can Yaman, "Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım." diyerek eski partnerine de göndermede bulundu...

Selen Soyder, sette büyük kavgalar yaşadığı Can Yaman'a sosyal medyadan yanıt verdi.

Soyder, “Çok şükür ki libidosu düşük, Snop bir kadınım” dedi.

NE OLMUŞTU?

Can Yaman'ın bundan 2 yıl önce "Hangimiz sevmedik" setinde rol arkadaşı Selen Soyder’e bardak fırlatıp hakaret ettiği iddiaları ortaya atılmıştı.

Sonrasında bu olay mahkemeye taşındı. Tanıklar dinlendi, setteki kamera görüntüleri incelendi.. Beykoz 3. Asliye Mahkemesi’nde görülen davada; mahkeme, Yaman’ın suçlu olduğuna hükmetti..

Yaman, 87 gün adli para cezasına çarptırıldı; oyuncu 7.830 lira ödeyecek.

(0) (0)
seray323 02.12.2019 10:49

40 bölüm süren dizide Can Yaman ile Selen Soyder başrolde yer almıştı. Yaman, Tarık Çam karakterine hayat verdi, partneri Selen Soyder ise Itır Yeşil olarak ekrandaydı. Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Mehtap Bayri, Bülent Şakrak, Şerif Erol gibi önemli isimlerin de kadroda yer aldığı dizi büyük beğeni toplamıştı.

(0) (0)
beowullf 02.12.2019 10:50

Can Yaman, bu dizisiyle ilgili bir gerçeği ilk kez açıkladı. Erkenci Kuş dizisindeki partneri Demet Özdemir ile Hangimiz Sevmedik yapımındaki partneri Selen Soyder’i karşılaştıran Yaman, Hürriyet gazetesinde Cengiz Semercioğlu’na yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk.”

(0) (0)
Captive 02.12.2019 10:50

bu can yaman bildiğin kasıntı bir mal oyunculuk falan hak getire kaldı ki geçenlerde kıvanç tatlıtuğ'a da sataşmaya kalkmıştı.

(0) (0)
haluxxx 02.12.2019 10:55

Usta oyuncu Genco Erkal da Can Yaman'a sert sözlerle karşılık verdi.

"Libidosu var mı yok mu yerine, beyni var mı, yok mu'yu tartışsak nasıl olur?" (bkz:linK)

(0) (0)
pegasus18 02.12.2019 11:32

Berrak Tüzünataç’tan jet yanıt geldi: “Bilge bir adamdan, bilge cümleler! Jönlerin libidosuz partnerleri sorun diyorsun he... Vay be... Beğendiğin, beğenmediğin partnerlerini de açıklar mısın?”

(0) (0)
Oldspider 02.12.2019 12:28

Milliyet yazarı Özay Şendir yazdığı yazı ile adeta can yaman'ın ağzına ıslak terlik ile vurmuş:

“Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı” diye buyurmuş Can Yaman... 

Demek tüm suç Meryem Uzerli’ninmiş, ‘Gecenin Kraliçesi’nin tutmamasında. Oysa senaryousu sıkıntılı bir diziydi, üstelik yayın öncesi öyle büyük bir beklenti yaratıldı ki, ekrana gelen hayal kırıklığı oldu.

Bir de Farah Zeynep Abdullah var, bu mantığı doğru kabul edecek olsak, ‘Kurt Seyit ve Şura’nın faturasını da ona kesmemiz gerek. Çok örnek yazarım ama anlamsız olur.

Düşünün, Fatih Sultan Mehmed’in hayatının bir kesimi, iki kere, dizi yapıldı Türkiye’de ikisi de battı. Üstelik ikinci denemede Kenan İmirzaloğlu gibi oynadığı her dizi zirve yapmış biri vardı.

Hikaye libidodan önemlidir, yönetmenin hikayeyi sürükleyerek anlatma becerisi, kanalın hitap ettiği kitleyle, dizinin kitlesi arasındaki

uyum, doğru günde yayın gibi bir sürü libidodan önemli sebep sayılabilir.

Daha uç bir örnek ‘Al Yazmalım’... Güzel bir işti ama seyirci, Kadir İnanır ve Türkan Şoray’dan sonra aynı hikayenin dizi versiyonunu kabul etmedi.

‘Estağfurullah Yokuşu’ da sıcacık, güzel bir diziydi. ‘Ezel’de, Cengiz karakteriyle ünlenen Yiğit Özşener, Hande Ataizi, Hümeyra ve Nehir Erdoğan gibi isimlerin rol aldığı bir iş final bölümü bile yapamadı.

Yani dizisi tutmayan jönlerle, libidosu olmayan partnerler arasında bir ilişki kurmak mümkün değil. Ama anladık ki, fazla libido, kulaklara zarar veriyor, ağızdan çıkanı duymasına engel oluyormuş...

(0) (0)
malibaba 04.12.2019 13:21

Son günlerde yaptığı açıklamalar ve çirkin laflarıyla gündemden düşmeyen Can Yaman’a ilk tepki, yakında yayına başlayacak olan yeni dizisinin yapımcısı Faruk Turgut’tan geldi.

Bir magazin programına telefonla bağlanan Turgut, Yaman’ın çizmeyi aştığını söyledi.

Şubat ayında çekimlerine başlanması beklenen Can Yaman’ın dizisinin ilk etapta bazı aksaklıklar nedeniyle ertelendiğini söyleyen Turgut, oyuncunun talihsiz açıklamaları ve İspanya’daki tavrından dolayı projenin eylül ayına kadar iptal edildiğini belirtti.

Yaman’ın yaptığı çıkışlar çok tepki çekince Faruk Turgut “Can çizmeyi aştı. Yaptığı açıklamalar talihsizdi. Diziyi eylüle kadar rafa kaldırıyoruz” dedi.

(0) (0)
gemme 04.12.2019 13:22

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol