Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterini canlandıran oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun koronavirüs salgını nedeniyle diziye ara verildiğini açıklamasıdır.

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Gediz Işıklı karakteri ile büyük beğeni toplamaya devam eden ve dizi sayesinde popülerliğini bir hayli artıran oyuncu, sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük ilgi görmektedir. Dizide başarılı performansı sonrasında hayranlarının sosyal medyada yoğun bir ilgi gösterdiği Kaygılaroğlu, yaptığı paylaşımlarla da takipçilerini gülümsetiyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle Sefirin Kızı dizisinde geçtiğimiz hafta çekimlere ara verilmişti. Kaygılaroğlu da evine çekilerek kendini karantinaya almış ve sosyal medyadan da ‘evde kal Türkiye’ mesajları vermişti.

Dizi 15. bölmü ile dün akşam izleyicilerle buluşmuş

Oyuncu, “Bu musibet bitince görüşürüz. Kaçtık biz, hadi eyvallah” notu ile aşağıdaki fotoğrafını paylaşmış;

Setlerde çekimlere ne zaman başlanacağı bilinmiyor.muş Sefirin Kızı gibi birçok dizi eldeki son stokları eritmekte. Sefirin Kızı’nın da önümüzdeki hafta yeni bölümünün olmayacağını belirteyim. Koronavirüs salgını nedeniyle nasıl bir planlama yapılacak şu aşamada kimse bilmiyor. Valla şu dizilerde ara verilmesine üzüldüğüm dizilerin başında geliyor Sefirin Kızı 😔 Özellikle Gediz'li sahneleri herkesler tarafından beğeniliyor ve bu salgın yüzünden herkes dizilerden mahrum kalıyor. Herşey düzelince bence diziler yazında devam etmeli.

(0) (0)
oxy 31.03.2020 10:00

kaç hafta seni görmeden bekleyecez acabaa

(0) (0)
beren 31.03.2020 11:00

vede eder gibi gidişinn

(0) (0)
uluç 31.03.2020 11:01

http://www.digilup.com/blog/2020/03/30/zirvenin-yeni-sahibi-sefirin-kizi/

Sosyal medya sonuçlarında, Sefirin Kızı güzel bir yükselişteydi. Bakalım olağanüstü bu durum geçince de aynı ilgi devam edecek mi?

(0) (0)
digilup 31.03.2020 12:11

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol