Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu canlı yayın sırasında Koç Üniversitesi tarafından kovulduğunu öğrenmesidir.

Habertürk TV'de Didem Arslan'ın sunduğu programı kendisine yeterli süre verilmediğini öne sürerek terk eden Prof. Mehmet Çilingiroğlu Türkiye'nin gündemine oturmuştu. (bkz.)

CNN Türk'te Başak Şengül'ün sunduğu Akıl Çemberi programında koronavirüsle ilgili değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, canlı yayında görev yaptığı Koç Üniversitesi'nden bir maille kovulduğunu açıklamıştır.

Canlı yayında işine son verildiğini bir maille öğrendiğini dile getiren Çilingiroğlu, duruma tepki göstermiş. Çilingiroğlu, "Koç Üniversitesi benim iş akdime son verildiğini bir maille bana bildirdi. Gerekçesi yayına izinsiz çıkmak. Benim hiç birkimseye ihtiyacım yok. Koç Üniversitesi'ne çok emeğim geçti. Koç Üniversitesi'nin adının dünyada saygın yerlere gelmesi için elimden geleni yaptım. Yayınlarıma koydum üniversitenin adını. Beni atsan ne olur atmasan ne olur. Benim sana ihtiyacım yok" demiş.

Bence izinsiz kanala çıkıyorsun diye değil. Kanalda saçma sapan triplere giriyorsun diye atmışlardır. Sonuçta geçen haber Türk'te yaptıklarını biliyoruz. Deli danalar gibi sakinleşmeden triplere girmenle gündeme geldin. Ee malum böyle olunca da üniversitenin adı kirleneceğine seni atmayı tercih ettiler.

 

 

(0) (0)
zavetn 04.04.2020 12:03

bozuldu ama belli etmemeye çalışıyor

(0) (0)
bora 04.04.2020 12:20

az kalsın küfür edecekti

(0) (0)
mert 04.04.2020 12:21

meyve veren ağaç taşlanır

(0) (0)
ugatso 04.04.2020 20:37

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol